Trei candidați la șefia PNL Timiș. Popoviciu vrea să se bata cu Nica, dar riscă să nu apară nici pe buletinele de vot

Trei candidați la șefia PNL Timiș. Popoviciu vrea să se bata cu Nica, dar riscă să nu apară nici pe buletinele de vot

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Se anunță un nou sfârșit de săptămână de “foc” la PNL Timiș. Urmează runda a treia de alegeri, dar prima pentru șefia PNL Timiș. Sâmbătă, 31 iulie, a fost ultima zi de depunere a candidaturilor. Deși nimeni nu a mai spus nimic din cauza alegerilor cu scandal, tura doi, de la PNL Timișoara. Șeful liberalilor, Ludovic Orban anunța sâmbătă că cel mai probabil alegerile de la PNL Timișoara vor fi anulate, dar deocamdată au rămas în picioare.

Pentru șefia PNL Timiș sunt înscriși patru candidați. Alin Nica, actualul interimar al PNL Timiș, deputatul Claudiu Chira, primarul de Buziaș, Sorin Munteanu și consilierul județean Alin Popoviciu. Vor rămâne doar trei candidați pentru că Alin Popoviciu, cel mai probabil, nu va fi trecut pe buletinul de vot. El se judecă cu PNL Timiș după ce toamna trecută a fost exclus din partid. Și poate dintre Munteanu și Chira se mai retrage unul, pentru a spori șansele extrem de mici a echipei anti-Nica.

În jur de 900 de membrii PNL din județ  își vor alege conducerea pentru următorii patru ani.

Între timp, astăzi, au loc alegerile la PNL Lugoj, după ce BPJ interimar al PNL Timiș a decis dizolvarea BPL Lugoj pentru că nu s-au organizat alegeri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *