Trei avioane ce ar fi trebuit să ajungă la Belgrad, au aterizat la Timișoara

Trei avioane ce ar fi trebuit să ajungă la Belgrad, au aterizat la Timișoara

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Trei avioane care ar fi trebuit să aterizeze pe aeroportul din Belgrad, au ajuns pe Aeroportul Internațional Timișoara. Cursele au decolat din Tirana, Atena şi Abu Dhabi, în care se află aproximativ 450 de pasageri, au fost redirecţionate la Timişoara miercuri dimineață, după ce aeroportul din Serbia a fost închis.

“Este vorba de trei avioane cu destinaţia Belgrad, care veneau din Tirana, Atena şi Abu Dhabi. Aeroportul din Belgrad este închis până la ora 10.00, motiv pentru care aceste avioane au fost redirecţionate spre Timişoara. Nu ştim de ce a fost închis. Redirecţionarea avioanelor este o procedură normală, pentru că aeroportul din Timişoara este rezervă pentru cel din Belgrad”, a spune purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internațional Timișoara, Nicoleta Trifan.

Aeroportul Nikola Tesla din Belgrad este închis miercuri de câteva ore după ce un avion al companiei Egypt Air a rămas blocat pe pistă din cauza unor probleme tehnice

În cele trei avioane, operate de companiile aeriene Air Serbia şi Emirates, se aflau aproximativ 450 de pasageri, care au fost debarcaţi şi aşteaptă ca aeronavele să poată decola spre Belgrad.