Trei accidente grave cu mai mulți răniți, în Caraș-Severin

Trei accidente grave cu mai mulți răniți, în Caraș-Severin

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

În timp ce un bărbat în vârstă de 20 ani, din comuna Ramna, conducea un autoturism pe DN 58B, din direcţie Berzovia spre Bocşa, în momentul în care ajunge la km 22+800 pierde controlul direcţiei de deplasare şi se loveşte cu partea frontală de un cap de pod.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a unui tânăr de 19 ani, din Ramna, pasager pe locul din dreapta faţă în autoturism, acesta fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind pozitiv, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa unde i s-a recoltat probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

În aceeași zi, un bărbat în vârstă de 58 ani, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitatea Plugova, când a ajuns în apropierea unui imobil a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 38 ani, din localitate, care circula din sens opus, însă acesta din urmă nu a oprit la faţa locului, continuându-şi deplasarea până în dreptul imobilului unde îşi are domiciliul.  În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto în vârstă de 58 ani, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Drobeta-Turnu-Severin.

Cel de-al doilea autoturism implicat în accident a fost găsit staţionat în faţa unui imobil, unde îşi are domiciliul conducătorul auto, prezentând avarii la partea din spate, însă acesta nu a fost găsit la domiciliu. În urma verificările efectuate s-a stabilit că autorizaţia de circulaţie provizorie a autoturismului a expirat, iar bărbatul în vârstă de 38 ani, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi părăsirea locului accidentului.

Astăzi, 5 octombrie, în timp ce un bărbat în vârstă de 37 ani, din Oraviţa, conducea un autoturism din direcţia Reşiţa spre Oraviţa, în momentul în care ajunge la km 15+200 m, părăseşte partea carosabilă prin partea dreaptă a sensului său de mers şi intră în coliziune cu un mal de pământ.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a unei femei de 37 ani, din Oraviţa, pasager pe locul din dreapta faţă a autoturismului care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa. De asemenea, a mai rezultat şi rănirea uşoară a altei pasagere din autoturism care şi ea a fost transportată la aceeaşi unitate spitalicească. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *