#TrashTag – sâmbătă începe curățarea în natură a Timișoarei

#TrashTag – sâmbătă începe curățarea în natură a Timișoarei

- in Locale, Social, Stiri
0

Liga Studenților din Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale, LSFETc, provoacă tineretul la o activitate civică, în vederea curățarii locurilor din natură pline cu gunoie.

Inițiativa a pornit din dorința de a duce mai departe acțiunea virală care are în vedere grija față de mediul înconjurător. #TrashTag este provocarea de a face curățenie în natură prin strângerea gunoaielor aruncate. Cei care participă la acest challenge (își) fac o poză cu un loc plin de gunoaie și o altă poză cu același loc curățat. Practic, este vorba despre un colaj foto înainte și după curățenie (before&after). #Trashtagchallenge a generat o mulțime de postări pe Instagram, Facebook și Twitter.

Sâmbătă, 23 martie, începând cu ora 13:00, un număr de 15 voluntari ai organizației LSFETc se pun pe treabă. Locația aleasă de către aceștia este strada Locotenent Ovidiu Balea din Timișoara. După curățenie, LSFETc va nominaliza o altă organizație studențească din Timișoara care va duce mai departe activitatea. Liga ETc dorește să transmită tuturor oamenilor că schimbarea începe cu noi, cu fiecare. Să începem să fim niște cetățeni mai buni, mai responsabili și să ne ridicăm la înălţimea aşteptărilor pe care le avem de la alții.