Transportul in comun din Timisoara revine la programul normal. Reguli noi

Transportul in comun din Timisoara revine la programul normal. Reguli noi

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

Mijloacele de transport în comun din Timișoara revin la programul normal. De asemenea, au fost dispuse reguli de urcare și coborâre.

Se sistează restricțiile asupra programului mijloacelor de transport public ale STPT. STPT va organiza fluxurile de călători – urcarea și coborârea şi va face afişări / semnalizări corespunzătoare, astfel încât să se evite la maximum intersectarea / apropierea pasagerilor unii cu / de alţii. STPT va continua spălarea şi dezinfectarea susţinută, inclusiv cu ajutorul roboților cu ultraviolete, a tuturor mijloacelor de transport public, precum şi spălarea şi dezinfectarea staţiilor şi vecinătăţilor imediate. STPT va asigura prezenţa şi funcţionalitatea în toate mijloacele sale de transport a dispozitivelor de dezinfecție a mâinilor”, se arată în hotărârea Comitetului Local pentru Situații de Urgență Timișoara.

Șoferii și vatmanii vor trebui să urmărească dacă dispozitivele de dezinfecție a mâinilor sunt funcționale, dacă este menținută starea de curățenie în mijlocul de transport și stații, dar și gradul de încărcare a mijlocului de transport condus, și dacă e cazul, să interzică urcarea de pasageri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *