Transformarea spectaculoasă a unei clinici importante din Timişoara

Transformarea spectaculoasă a unei clinici importante din Timişoara

- in Administratie, Locale, Sanatate, Stiri
0
clinica ORL

O clinică importantă din Timişoara, în care sunt trataţi inclusiv copii din tot vestul ţării, va suferi o transformare radicală.

Primăria Timişoara a semnat marți, 23 iulie, contractul de finanţare, prin POR 2014 – 2020, pentru proiectul privind reabilitarea, extinderea şi dotarea infrastructurii ambulatoriului ORL din cadrul Spitalului Municipal Timişoara.

Valoarea proiectului se ridică la suma de 10,5 milioane de lei, din care finanţarea nerambusabilă este de 10,3 milioane de lei.

Potrivit reprezentanţilor ADR Vest, în cadrul proiectului va fi reabilitat parterul ambulatoriului. De asemenea, va fi extinsă pe verticală structura funcţională a acestuia, rezultând o clădire formată din parter şi patru etaje, cu o suprafaţă construită desfăşurată de 865 mp.

De asemenea, va fi introdus un lift de persoane şi o scară ce va deservi noua clădire, precum şi o scară metalică exterioară cu rol de evacuare pentru Clinica ORL.

Totodată, în cadrul proiectului vor fi refăcute complet toate instalaţiile şi vor fi introduse instalaţii noi. Nu în ultimul rând, ambulatoriul ORL va fi dotat cu echipamente medicale şi vor fi realizate amenajări exterioare.

În total, la finalul proiectului vor beneficia de ambulatoriul modern aproape 10.000 de persoane din vestul ţării, şi nu numai.

Durata de implementare a proiectului este de 51 de luni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *