Traian Băsescu, mesaj pentru soția premierului Grindeanu: “Fiți bărbată și nu lăcrimați pentru câteva fluierături. Ce Dumnezeu!”

Traian Băsescu, mesaj pentru soția premierului Grindeanu: “Fiți bărbată și nu lăcrimați pentru câteva fluierături. Ce Dumnezeu!”

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a luat decizia de a-i scrie Mihaelei Grindeanu, soția premierului Sorin Grindeanu, în această dimineață.

Asta după ce aceasta a transmis, aseară, un mesaj pe Facebook, pe contul nepoatei sale, în care scria că “soțul meu e un om responsabil, un om care a fost apreciat, simpatizat și susținut de mulți oameni! A ajuns să fie acuzat de susținere a corupției, să fie acuzat de minciună și de intenții ascunse! Are doi copii mici, are o familie respectată, are un trecut politic curat! Copiii lui fac parte din viitorul pe care unii spun că el vrea să îl distrugă! Ce om responsabil, ce tată și-ar dori să își stigmatizeze proprii copii, să atragă asupra familiei sale amenințări și blesteme, să le distrugă viitorul? Nu are logică! Va veni o vreme când nu va mai fi lângă copiii lui, când nu va putea să îi mai protejeze și nimeni nu poate să creadă, nici măcar pentru o clipă, că nu își dorește o țară prosperă și necoruptă pentru viitorul copiilor lui”.

Pe de altă parte, Traian Băsescu îi transmite soției premierului Grindeanu să fie “bărbată”. “Doamnă Grindeanu, fiţi bărbată şi nu lăcrimaţi pentru câteva fluierături. Sunteţi soţia Primului Ministru al Guvernului României, ce Dumnezeu! Asta-i viaţa în stratosferă, iar, dacă aveţi nevoie de ceva curaj, sunaţi-o pe Maria”, a scris fostul președinte al României pe contul său de Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *