Traficul prin intersecția Căii Martirilor cu str. Lidia va fi închis. Se demolează baricada

Traficul prin intersecția Căii Martirilor cu str. Lidia va fi închis. Se demolează baricada

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Vești importante aduse de reprezentanții Primăriei Timișoara pentru șoferi. Săptămâna viitoare, pentru aproximativ trei zile, traficul rutier va fi complet închis în intersecția Căii Martirilor și str. Mareșal Constantin Prezan. Motivul ar fi faptul că se va demola baricada din intersecție.

Suntem pe punctul de a trece la faza următoare și ultima la intersecția Mareșal Constantin Prezan cu Calea Martirilor. Sunt toate premizele pentru ca săptămâna viitoare să se demoleze acea poartă de intrare în oraș. S-a terminat lucrul în subteran, chiar în intersecție, dar puțin mai pătruns pe str. Mareșal Constantan Prezan, încă mai era puțin de lucru pentru cei de la Colterm, care au avut de mutat niște rețele principale, însă totul este pregătit pentru ca de săptămâna viitoare, probabil de marți, să se treacă la demolarea acelei porți. Se va închide circulația în timpul lucrărilor de demolare, pentru că este o lucrare de mare răspundere și nu putem risca să se întâmple accidente care să afecteze bunuri și mai ales integritatea corporală a oamenilor”, a spus primarul Nicolae Robu.

Vă reamintim că, începând de miercuri, este închis și traficul rutier prin intersecția din Piața Mărăști, unde se lucrează pentru lărgirea la trei benzi a sensului giratoriu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *