Traficanți de droguri prinși în timp ce vindeau aproximativ un kilogram de cristal la Arad

Traficanți de droguri prinși în timp ce vindeau aproximativ un kilogram de cristal la Arad

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Patru persoane au fost arestate preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. Acești vindeau droguri în Timiș și Arad.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada aprilie – iunie 2024, persoanele în cauză ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, diferite cantități de droguri de mare risc către consumatori din județele Timiș și Arad.

Conform polițiștilor, luni seara, două persoane au fost prinse în flagrant delict, în municipiul Arad, în timp ce ar fi comercializat, pentru 42.000 de lei, aproximativ un kilogram de droguri de mare risc (având în compoziție 3 – CMC, cunoscut sub denumirea de cristal și 4 – MMC), achiziționat anterior de la o altă persoană cercetată în cauză.

În aceeași zi, în urma unei percheziții domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate mai multe pungi conținând aproximativ 3 kilograme de droguri de mare risc (MDMA), precum și alte mijloace de probă.

Marți, procurorii DIICOT au dispus reținerea celor patru persoane, ulterior a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș cu propunere de arestare preventivă a persoanelor, pentru 30 de zile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *