Trafic rutier deviat, la Giarmata! Se lucrează la drumul ce leagă Timișoara de autostradă

Trafic rutier deviat, la Giarmata! Se lucrează la drumul ce leagă Timișoara de autostradă

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Au început lucrările, sâmbătă, 7 iulie, de refacere a trecerii la nivel cu calea ferată din Giarmata. Echipele de la CFR au tăiat șina veche de cale ferată și o înlocuiesc cu una nouă și vor trece la montarea datelor de beton dintre șine pe traseul drumului județean. De luni dimineața, se va interveni și cu asfalt nou în zona căii ferate, se va decoperta pe de-o parte și de alta a liniei și se va turna un strat nou.

Lucrarea este una extrem de importantă și o facem în regim de urgență deoarece acest sector face legătura între Timișoara și Autostrada A1 iar degradarea de la nivelul căii ferate a dat până acum prea mari bătăi de cap șoferilor. După ce șinele vor fi puse la locul lor, iar dalele vor fi montate între șine, noi cei de la Consiliul Județean vom interveni cu asfalt nou în zona adiacentă căii ferate, vom decoperta de o parte și de alta a liniei și vom turna un strat nou, însă doar luni dimineața va fi posibil acest lucru“, spune președintele CJT, Călin Dobra.

Până la finalizarea lucrării, traficul va fi deviat către Cerneteaz (pe Drumul Comunal 58), cu revenire pe Drumul Județean 691 la sensul giratoriu din Giarmata

Așa cum știți deja Consiliul Județean va schimba radical lucrurile pe acest drum județean. Suntem extrem de avansați cu proiectul de lărgire la patru benzi a tronsonului și în curând veți avea o veste excelentă. Într-o perioadă relativ scurtă vom avea un drum de 4 benzi între Centura Timișoara și Autostradă, iar totul se va face pe fonduri europene nerambursabile“, mai spune Dobra.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *