Trafic închis pe mai multe străzi din Timișoara. Se testează noul tramvai și pentru lucrări ale Colterm

Trafic închis pe mai multe străzi din Timișoara. Se testează noul tramvai și pentru lucrări ale Colterm

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Trafic restricționat pe câteva străzi din Timișoara, în perioada următoare, pentru realizarea unor teste pentru omologarea noului tramvai. De asemenea, altele vor fi închise pentru lucrări ale Colterm.

Comisia de Circulație a aprobat închiderea circulației rutiere:

– pe bd. Liviu Rebreanu, pe tronsonul de la intersecția cu str. Arieș până la Piața Gheorghe Domășnean, în perioada 11 – 14 august, între orele 00-04, în vederea realizării mai multor teste pentru omologarea noului tramvai, conform Programului de teste și încercări avizat de AFER. La intervale de maxim 30 minute, circulația rutieră va fi deschisă, pentru circulația autovehiculelor aflate în trafic.

– pe str. Verde, pe tronsonul cuprins între str. Martir Gabriela Tako și str. Silistra, în perioada 16 – 31 august, în vederea executării lucrărilor de „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformãrii la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienþei în alimentarea cu căldură urbană– Etapa a II-a, LOT 2 – Rețele termice secundare”.

Pe lângă strada Verde, tot în perioada 16 – 31 august, se va închide traficului rutier și str. Martir Gabriela Tako, pe tronsonul str. Verde – str. Martir Alexandru Grama.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *