Trădare cu beneficii: Dan Diaconu a ajuns consilierul personal al lui Alin Nica

Trădare cu beneficii: Dan Diaconu a ajuns consilierul personal al lui Alin Nica

- in Locale, Politica, Stiri
0

După alegerile din 2020, Dan Diaconu a cam fost dat la o parte din PNL Timiș pe motiv că era un foarte apropiat a lui Nicolae Robu. Diaconu a fost două mandate viceprimar al Timișoarei în timpul administrației Robu. Acum este consilierul personal al președintelui CJT, Alin Nica.

Anul trecut au fost cele două runde de alegeri cu scandal din PNL Timișoara. La prima rundă de alegeri Dan Diaconu se afla în tabăra „răzvrătitului” Raul Ambruș. Au urmat alegerile cu repetiție, unde Ambruș nu a mai putut candida, dar pentru funcția de președinte era propus atunci fostul liberal, Claudiu Chira, iar pentru funcția de prim-vicepreședinte al PNL Timișoara era Dan Diaconu. Seara, Diaconu figura în echipa Chira, a doua zi, la alegeri a schimbat “brusc” tabăra… S-a ales cu același lucru, dar în echipa Cosmin Tabără Amânar.

“Schimbarea” taberei anul trecut, i-a adus beneficii acum. După ce s-a reabilitat și a dovedit că “nu mai este un apropiat” al fostului primar Nicolae Robu, Dan Diaconu a ajuns cu jumătate de normă, consilierul personal al președintelui CJT, Alin Nica. Se va ocupa în principal evenimentele organizate pentru Capitala Culturală 2023. El ocupă locul lui Flaviu Iepan care și-a dat demisia din funcția de consilier personal al lui Nica.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *