Topul derbedeilor de strada din Timisoara

Topul derbedeilor de strada din Timisoara

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii locali au verificat în ultima săptămână modul în care se respectă legislația referitoare la ordinea și liniștea publică în Timișoara.

Astfel că, în numai o săptămână oamenii legii au dat 411 amenzi pentru fapte precum tulburarea fără drept a liniștii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect, fapte obscene, amenințări, injurii, consum de alcool în locuri publice sau refuz de legitimare.

Cele mai multe probleme au fost constatate în zone precum Aleea Studenților, Calea Aradului, Aurelianus, Calea Buziașului, I. Văcărescu, Peneș Curcanul, T. Vladimirescu.

Spre exemplu, numai în cursul zilei de ieri au fost aplicate un număr de 56 sancțiuni la Legea 61/1991 în special pentru consum de alcool în locații precum Republicii – Gara de Nord, Parcul Dacia, platoul Dâmbovița, Complexul Studențesc. Pentru faptele menționate sancțiunile sunt cuprinse între 200 și 1000 lei. Poliția Locală va continua în următoarea perioadă acțiunile punctuale pentru a depista persoanele care încalcă prevederile legale și pentru a preveni astfel degenerarea unor situații în cazuri mai grave”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *