Țociu și Palade au făcut show la Zilele Biledului

Țociu și Palade au făcut show la Zilele Biledului

- in Locale, Social, Stiri
0

În perioada 24 -25 august, Primăria și Consiliul Local Biled au organizat mai multe manifestări cultural-sportive, cu prilejul Zilelor Biledului 2019.

Cu acest prilej, invitați speciali vor fi vestiții comici Romică Țociu și Conel Palade, alături de interpreții de muzică populară Tinu Vereșezan, Diana Selagea, Ionuț Langa, Slageana Chicheș, Liliana Latchescu, Nicușor și Vlad Marinescu.

Invitați au fost și Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, și prof. Romanița Jumanca, șefa Comisiei de Cultură, din cadrul CJT, președinta Femeilor Social Democrate Timiș.

Țociu și Palade s-au urcat pe scenă la ora 18.00, în aplauzele miilor de cetățeni strânși în fața scenei din centrul localității. Cei doi au spus glume și i-au ținut cu sufletul la gură pe cei prezenți cu poveștile loc pline de umor și au amintit că în Timiș se simt foarte bine de câte ori vin.

”Acest sfârșit de săptămână l-am încheiat alături de timișenii din Biled și alături de primarul Cristian David. Am râs împreună cu marii actori Romică Țociu și Cornel Palade, cu care am urcat pe scenă și am admirat copiii, care au făcut un spectacol folcloric de zile mari”, a spus Călin Dobra.
Gh. M.