Toate detaliile despre crima de la Faget. Barbatul a atacat sase persoane

Toate detaliile despre crima de la Faget. Barbatul a atacat sase persoane

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0
ionel boldea

Inspectoratul Județean de Poliție Timiș a oferit, în urmă cu puțin timp, toate detaliile legate de crima de la Făget, care a șocat întreaga țară.

Dacă inițial s-a crezut că este vorba de un cuțit pe care individul de 33 de ani l-a folosit, acum polițiștii timișeni susțin că tânărul și-a bătut victimele cu bestialitate folosindu-se de mâini și picioare, dar și de o bâtă.

Conform IPJ Timiș, în această dimineață, în jurul orei 08.00, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 despre faptul că în parcul din orașul Făget, două persoane, soț și soție, au fost agresate de către un bărbat.

Ulterior agresiunii, bărbatul de 57 de ani a murit, iar femeia de 59 de ani a fost transportată în stare gravă la Spitalul Județean Timișoara, cu elicopterul SMURD.

După ce a părăsit locul faptei, criminalul s-a îndreptat, pe bicicletă, spre localitatea Temerești, iar pe drum a mai agresat fizic alte trei persoane, două femei și un bărbat. De asemenea, individul a furat o mașină, cu care a mai lovit o persoană, pentru prinderea lui, polițiștii efectuând trei focuri de armă asupra autoturismului, dar în zadar.

Polițiștii l-au identificat imediat pe criminal. Este vorba de un bărbat de 33 de ani, Ionel Boldea, recidivist, din localitatea timișeană Bichigi.

Sute de polițiști sunt în căutarea criminalului, fiind instituite filtre în zonă.

Nu este exclusă varianta ca tânărul să fi fost sub influența unor substanțe interzise în momentul comiterii atacurilor.