TITULARIZARE 2015: Note RUŞINOASE obţinute de dascălii din Timiş. Profesorii au picat pe capete

TITULARIZARE 2015: Note RUŞINOASE obţinute de dascălii din Timiş. Profesorii au picat pe capete

- in Actualitate, Educatie, Locale, Stiri
0

Profesorii din judeţul Timiş, care au susţinut examenul de titularizare în acest an, s-au făcut de ruşine. Nu au prea învăţat pentru examen, dovadă stau chiar rezultatele dezastruoase obţinute. Reprezentanţii ISJ Timiş anunţă că doar 36,69 % dintre candidaţi, adică 266 de profesori, au obţinut nota 7 necesară promovării examenului, dar şi pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, adică ca titulari.

Totodată, din cei 725 de dascăli care au susţinut examenul de titularizare, 227, adică un procent de 31,31 % au obţinut note mai mici de 5, iar 232 de candidaţi, adică 32 %, s-au ales cu note între 5 şi 6,99.

În judeţul Timiş avem şi un dascăl de Geografie de nota 1, dar şi un profesor de Limba Latină de nota 10, la examenul de titularizare. Anul trecut, candidaţii din Timiş au obţinut rezultate mai bune, procentul celor care au luat note peste 7 a fost de peste 50 %.

Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de centrele de concurs în zilele de 27 şi 28 iulie, anunţă Ministerul Educaţiei.
Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii ar fi trebuit să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii ar fi trebuit să obţină minimum nota 5.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *