Titu Bojin vrea să câștige pentru a doua oară fotoliul de președinte al Consiliului Județean Timiș

Titu Bojin vrea să câștige pentru a doua oară fotoliul de președinte al Consiliului Județean Timiș

- in Locale, Politica, Stiri
0

Titu Bojin, directorul tehnic al Administrației Bazinale de Ape Banat, duce tratative intense cu formațiunile de centru-stânga și stânga ca să primească sprijin politic, astfel, ca el să poată câștiga pentru a doua oară fotoliul de președinte al CJT, în septembrie 2020.

Titu Bojin a explicat: ”Dragi prieteni, așa cum am anunțat, sunt decis să îmi asum candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș la viitoarele alegeri locale. În acest sens, am purtat discuții, zilele acestea, cu reprezentanții formațiunilor de centru-stânga în ideea construirii unei alianțe electorale capabile să intre în competiție cu PNL. Din punctul meu de vedere a sosit momentul ca PSD, Pro România, ALDE, UNPR, dar și alte formațiuni politice să dialogheze deschis și transparent pentru a oferi cetățenilor o alternativă la actuala guvernare. Consider că experiența pe care o am în administrație și management de mai bine de două decenii, la care se adaugă proiectele majore finalizate atât la ABA Banat, dar și în mandatul trecut de președinte al CJT sunt argumente pentru o nouă candidatură. Am luat această decizie în urma propunerilor venite din partea unor primari, consilieri județeni și locali, dar și din zona exponenților electoratului de stânga din județ. Vă mulțumesc și dumneavoastră celor care îmi transmiteți mesaje de sprijin, idei, propuneri. Vă promit că niciodată nu voi abandona social-democrația, singura doctrină care vine în sprijinul tuturor cetățenilor și nu doar a unor privilegiați ai vieții”.

Negocieri intense se duc la nivelul partidelor de stânga și centru-stânga din județ. Deocamdată nimeni nu vrea ca Titu Bojin să fie candidatul unic pentru șefia CJT. PSD Timiș îl vrea în echipa sa, dar nu pentru președinția CJT ci pe listele de consilieri. Candidatul rămâne Călin Dobra. De asemenea, nici Pro România Timiș nu cedează și îl vrea cap de listă pe deputatul Adi Pau. Dar cum în politică nu este nimic imposibil, până la depunerea dosarelor de candidatură, lucrurile se pot schimba…
Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *