Titu Bojin și UNPR Timiș o susțin pe Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale

Titu Bojin și UNPR Timiș o susțin pe Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale

- in Locale, Politica, Stiri
0

PSD și UNPR au bătut palma în Timiș. Astfel că, UNPR Timiș o va susține pe Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale din noiembrie.

La finalul săptămânii trecute, ca urmare a discuțiilor purtate anterior cu reprezentanții filialei județene Timiș a UNPR, în cadrul unei ședințe politice statutare, Biroul Permanent Județean al PSD Timiș a hotărât semnarea unui protocol între cele două organizații județene.

”Ne bucură să vedem că filiale politice județene își manifestă susținerea candidatului PSD, Viorica Dăncilă, și implicit se îndreaptă spre PSD Timiș. Faptul că primim susținere și din partea altor partide politice demonstrează că PSD are candidatul cel mai potrivit pentru funcția de președinte al României, care a arătat în ultimii ani că vrea să lupte pentru români și știe cum să le aducă acestora bunăstarea. În acest sens, suntem deschiși și către alte organizații politice sau apolitice județene care doresc să își manifeste susținerea și îi așteptăm alături de noi în această campanie electorală” a declarat Călin Dobra, președintele PSD Timiș.

Acest protocol este valabil doar pentru perioada alegerilor prezidențiale din acest an.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *