Titu Bojin s-a inscris in ALDE, din partea caruia va candida pentru presedintia Consiliului Judetean Timis

Titu Bojin s-a inscris in ALDE, din partea caruia va candida pentru presedintia Consiliului Judetean Timis

- in Administratie, Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Titu Bojin, fost președinte al Consiliului Județean Timiș, s-a înscris recent într-un nou partid. După PSD și UNPR, Bojin a devenit membru al ALDE, formațiune politică care-l va susține la alegerile locale pentru o nouă candidatură la CJ Timiș.

Întotdeauna am fost un om de centru-stânga și știu că ALDE, partid liberal autentic, își asumă și promovează măsurile sociale, și consider că este partidul în care îmi pot desfășura în continuare activitatea politică și de susținere a mediului antreprenorial în județul Timiș. Îmi doresc acum, în bătălia pentru alegerile locale, ca intenția ridicată de vot pe care mi-o acordă timișenii mei, așa cum arată sondajele de opinie din ultima perioadă, să o confirm în ziua votului și să reușesc să obțin, împreună cu ALDE, președinția Consiliului Județean Timiș. Le promit tuturor timișenilor că, și eu, și colegii mei din ALDE care îi vor reprezenta alături de mine în Consiliul Județean, dar și în Consiliile Locale și în funcțiile de primari, vom duce la îndeplinire tot ceea ce am promis. Iar eu, personal, îi asigur pe timișeni că am rămas același om pe care îl cunosc și îl respectă de ani de zile!”, a declarat Titu Bojin, după înscrierea în ALDE.

Titu Bojin a condus Consiliul Județean Timiș în perioada 2012 – 2016. În trecut, a fost primar al comunei Remetea Mare în mai multe mandate, iar în prezent este consilier județean.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *