Titu Bojin: Robu înjură seara miniștrii cântând la chitară, iar dimineața vrea să vadă trailerul cu proiecte de la Guvern

Titu Bojin: Robu înjură seara miniștrii cântând la chitară, iar dimineața vrea să vadă trailerul cu proiecte de la Guvern

- in Administratie, Locale, Politica, Recomandari
0

Liderul PSD Timiș, Titu Bojin îi ia din nou în balon pe primarul liberal al Timișoarei, Nicolae Robu. Bojin a contraatacat după ce Robu a anunțat că a strâns 10.000 de semnături pentru construirea centurii de sud a Timișoarei.

 „Rămân adeptul că mai bine mă duc de zece ori până la sfârşitul anului la Bucureşti să solicit bani pentru judeţul Timiş decât să fac tabele prin unităţile şi instituţiile primăriei, aşa cum face domnul Robu. El spune că a adunat 10.000 de semnături ca să arate cât e de grea circulaţia şi cum nu se face nu ştiu care investiţie în Timiş. Respect semnăturile, sunt de acord cu ele, dar nu cred că ne încălzesc. (…) Faptul că eşti la uşă, la ministru, o dată, de două ori, ca să soliciţi investiţii, cred că e mult mai eficient şi nu cred că semnăturile oamenilor care ne-au dat o dată votul pot face mai mult decât prezenţa noastră, inclusiv a domnului Robu, la nivel guvernamental, indiferent cine ar fi miniștrii”, a declarat președintele PSD Timiș, Titu Bojin.

Social-democratul a făcut referire și la pasiunea de suflet a primarului Timișoarei pentru a evidenția inutilitatea gestului de a strânge semnături în loc să te zbați pentru bani.

„Este adevărat, nu poţi seara să te culci înjurând, chiar cântând la chitară, miniştrii şi premierul, şi dimineaţa să te scoli şi să te aştepţi ca la poartă să fie parcat trailerul cu proiectele aprobate de Guvern”, a mai spus Bojin.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *