Titu Bojin, înainte de aflarea rezultatelor: “Sunt deschis pentru orice fel de alianțe în interesul cetățenilor din Timiș”

Titu Bojin, înainte de aflarea rezultatelor: “Sunt deschis pentru orice fel de alianțe în interesul cetățenilor din Timiș”

- in Actualitate, Locale, Slider, Stiri
0

Atmosferă tensionată în sediul UNPR Timiș, după închiderea urnelor la ora 21.00. O parte din membri partidului sunt pe telefoane pentru a afla de la colegii lor din secții ce rezultate a obținut UNPR. O primă veste vine în jurul orei 21.40, când se află că UNPR Timiș are primul primar de după revoluție în județ. Este vorba de Pop Simion în comuna Secaș, în care s-a înregistrat o prezență record, de peste 150%, mulți din alegători votând pe listele suplimentare cu viză de flotant.

Dacă Ion Răducanu nu a dat nicio declarație, Titu Bojin s-a arătat încântat de faptul că primarul de la Remetea Mare este tot pesedistul Ilie Golubov, despre care spune că “l-am susținut chiar dacă e de la PSD, mă bucur pentru el că a reușit să adune voturile necesare”.

Titu Bojin a vorbit și despre modul în care s-au desfășurat alegerile locale din acest an, despre care spune că “mi s-au părut foarte liniștite, mă bucur că nu au fost incidente și sper ca toți cei care au făcut ceva în viața lor sau care au arătat că pot fi gospodari să fie aleși. La Timișoara nu am dubii că nu va câștiga Nicolae Robu. Însă, la Timișoara s-a înregistrat cea mai mică prezență de la Revoluție până acum, nici măcar partidele mari nu au reușit să-și scoată votanții la vot”.

În final, Titu Bojin a ținut să precizeze că “sunt deschis pentru orice fel de alianțe în interesul cetățenilor din județul Timiș. Am discutat cu toate partidele înainte de alegeri, vedem care vor fi mai interesați. După ce vedem rezultatele, atunci vom vedea ce negociem”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *