Titi Stancu nu vrea locul doi la Senat

Titi Stancu nu vrea locul doi la Senat

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Vicepreședintele Consiliul Județean Timiș, Traian Stancu vrea să fie primul pe lista ALDE la Senat. Acesta nu va accepta a doua poziție.

“Eu îmi doresc să fiu pe primul loc, cred că este dorința oricărui candidat care dorește să meargă în Senat. Nu este doar o intenție oarecare, ci este dorința mea de a merge în Senatul României, de a reprezenta județul Timiș. (…). Eu sper să fiu candidatul care va fi desemnat pe locul I. Este posibil să se întâmple, este posibil să nu se întâmple”, a spus, joi, vicepreședintele CJT, Traian Stancu.

Astăzi este ultima zi de depunere a candidaturilor pentru Senat și Camera Deputaților. Până în acest moment, actualul senator ALDE Timiș, Petru Ehegartner nu a depus nici o cerere scrisă cum că ar vrea să candideze pentru un nou mandat de senator. “Până în momentul de față Ehegartner nu a depus o cerere scrisă pentru candidatură. Termenul de depunere a candidaturii este până astăzi, la ședința Biroului Județean. Nu am mai discutat cu Ehegartner. Candidatura atât la Senat, cât și la Camera Deputaților reprezintă o muncă în echipă și o activitate intensă în perioada de precampanie și campanie și mai ales după alegeri”, a spus președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa.

Dacă Biroul Național va lua decizia ca actualul senator ALDE Timiș, Petru Ehegarner să fie primul pe listă, va trebui să își facă echipă. “Nu voi accepta să fiu pe poziția a doua. Dacă se va hotărâ, eu am avut o discuție acum câteva luni cu Ehegartner, aș vrea să își facă echipa pentru Senat. La fel dacă eu voi candida voi face echipă. Dacă partidul va hotărâ ca Petru Ehegartner va fi locul I la Senat, să își facă echipă, așa cum ne-am făcut noi echipele la alegerile locale”, a mai spus Stancu.

ALDE Timiș are 13 candidați pentru Camera Deputaților și Senat. Primul pe listă la Camera Deputaților este președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa, Nicolae Istrat,Laura Chindriș, Andreea Vrajă, Marius Ionescu, Creț Florian. Pentru Senat deocamdată și-au depus candidaturile Traian Stancu și Nistor Geană.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *