Tinerii pesedişti l-au dat “jos” pe Robu. Ce acţiune au organizat

Tinerii pesedişti l-au dat “jos” pe Robu. Ce acţiune au organizat

- in Locale, Politica, Stiri
0

Tinerii pesedişti l-au dat “jos” pe Nicolae Robu. Mai exact, tinerii social – democraţi au lipit peste plăcuţa cu numele primarului Nicolae Robu, de pe fântâna din zona Bălcescu, o altă plăcuţă cu numele fostului edil al Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu.

fantana psd 2

La un an după ce Nicolae Robu a ajuns primar pe toate fântânile forate în administraţia Ciuhandu a apărut numele actulului primar, chiar dacă nu a avut nici o contribuţie la realizarea lor. Luni după-amiază, tinerii din PSD au făcut un gest simbolic prin care au lipit peste plăcuţa cu numele lui Robu o altă plăcuţă, similară cu cea lipită de administraţia Ciuhandu.

fantana psd 3

“Aceste fântâni construite începând cu anii 2000 în Timişoara, de fosta administraţie, fostul primar, după un an după ce domnul Robu a ajuns primar pe aceste fântâni a apărut numele domnului Robu, fără nici un aport, fără nici un fel de contribuţie laconstrucţia acestora. Este o chestiune simbolică pentru că s-au întâmplat chestiuni mult mai grave în acest oraş. Începând cu faptul că fostul primar, fosta administraţie, nu a fost invitată la nici un fel de inaugurare a vreunui proiect la care s-a obţinut finanţarea în mandatul lui Ciuhandu. De asemenea nu am auzit niciodată ca actuala administraţie şi pe primarul Nicolae Robu să mulţumească domnului Ciuhandu pentru aportul adus acestor proiecte europene”,a spus luni, preşedintele TSD Timiş, Alfred Simonis.

Simonis a ţinut să precizeze că la toate fântânile din Timişoara plăcuţele vor fi schimbate.