Tinerii din Timișoara doresc skatepark. Când au de gând să protesteze în fața primăriei

Tinerii din Timișoara doresc skatepark. Când au de gând să protesteze în fața primăriei

- in Actualitate, Locale, Stiri
0
skatepark

Sătui să li se tot promită că vor avea un skatepark, dar totul să rămână la stadiul de vorbe, mai mulți tineri din Timișoara intenționează să iasă în stradă. Astfel, sâmbătă, 23 aprilie, între orele 14.00 – 17.00, iubitorii de senzații tari își dau întâlnire în fața sediului Primăriei Timișoara pentru a protesta.

Vă reamintim că în orașul de pe Bega nu există un loc special creat pentru acești tineri. Mai mult, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, anunța că lucrările la noul skatepark au fost blocate din cauza unor erori ale proiectantului.

“Vom face o mobilizare pentru a atrage atenția autorităților că este o mare nevoie de un loc special amenajat (skatepark) pentru practicanții de skateboard, role, bmx, mtb și altele, deoarece nu pot progresa pe stradă. Vrem să fim un număr cât mai mare pentru a reprezenta o putere, așa că veniți cât mai mulți. Un skatepark înseamnă un loc în care te poți exprima liber, civilizat și prietenos. Important e să fim uniți”, transmit organizatorii pe Facebook.

Aproximativ 100 de persoane au anunțat pe rețeaua de socializare că vor participa la acțiunea de protest din fața Primăriei Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *