Tinerii care au bătut cu sălbăticie un băiat de 15 ani, reținuți pentru 24 de ore

Tinerii care au bătut cu sălbăticie un băiat de 15 ani, reținuți pentru 24 de ore

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Cei doi agresori care au bătut un băiat de 15 ani și cel care a filmat toată scena au fot reținuți pentru 24 de ore. Incidentul șocant a avut loc în fața unui bloc din Timișoara, miercuri, 17 iunie.

Băiatul în vârstă de 15 ani a fost bătut cu sălbăticie de doi adolescenți, pe str. Transilvania, iar întreaga scenă a fost filmată de un baiat de 18 ani, ulterior imaginile au ajuns pe Facebook. Mama acestuia l-a dus pe băiat la spital după ce a observat că acesta are vânătăi în zona feței și a depus plângere la poliție.

Față de cei doi minori de 14 și 15 ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe. De asemenea, băiatul de 18 ani care a filmat incidentul a fost reținut pentru complicitate. Cei trei au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P. J Timiș. Activitățile efectuate de către polițiștii Secției 3 Timișoara s-au realizat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara“, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *