Tinerii aflați în căutare unui job sunt așteptați la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Tinerii aflați în căutare unui job sunt așteptați la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

- in Economie, Locale, Stiri
0

Tinerii aflați în căutare unui loc au o șansă să-și găsească un job potrivit la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, organizată în 14 octombrie de AJOFM Timiș, la Casa Tineretului.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi reprezintă o oportunitate de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele locurilor de muncă, pentru ca aceştia să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupaţiile cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung. La acest eveniment, pot participa şi celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia“, transmit reprezentanții AJOFM Timiș.

Astfel, persoanele în căutarea unui loc de muncă aflate în evidenţa agenţiei sau cele care se înregistrează la agenţie până la data organizării bursei pot beneficia, în mod gratuit de servicii de informare şi consiliere profesională, incluzând şi îndrumare şi sprijin în realizarea CV-ului şi a unei scrisori de intenţie.

Pentru o promovare cât mai eficientă a locurilor de muncă de care dispun, angajatorii sunt rugaţi să transmită la AJOFM Timiş oferta de locuri de muncă vacante pe adresa ajofm.tm@anofm.gov.ro, sau pe fax la numărul 0256/294234, până la data de 12.10.2022.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *