Timișul și Timișoara promovate la Târgul de Turism de la București

Timișul și Timișoara promovate la Târgul de Turism de la București

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Timp de patru zile, în perioada 20-23 februarie, la Romexpo București, Timișul și Timișoara vor fi promovate la Târgului de Turism București.

La stand se vor afla reprezentanți ai orașului și județului, care vor oferi celor interesați de destinația Timișoara 2021 date și informații necesare, materiale de promovare și vor fi gazda mai multor momente de promovare.

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului (APDT) Timiș cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, alături de Primăria Municipiului Timișoara și Asociația Timișoara 2021 Capitală Europeană a Culturii, de Primăria Orașului Buziaș și Primăria Comunei Margina, se vor afla într-un stand comun de promovare a turismului în județul Timiș în cadrul Târgului de Turism al României, ediția de primăvară 2020.

Vor fi evidențiate festivaluri importante ale orașului Timișoara, precum Timfloralis, vor fi prezentate evenimentele anului 2020 ale Asociației Timișoara Capitală Europeană a Culturii, iar Primăria Buziaș va pune accent pe arhitectura bine-cunoscută a Colonadei și istoria locului.
Gh. M.