Timișul se pregătește pentru Lada cu zestre

Timișul se pregătește pentru Lada cu zestre

- in Actualitate, Locale, Stiri
0

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, în colaborare cu primăriile și consiliile locale din județul Timiș, organizează în perioada 15 februarie – 29 martie 2015 faza zonală a Festivalului – concurs ”Lada cu zestre”, ajuns la cea de-a IX-a ediție, după cum urmează:

DUMINICA – 15 FEBRUARIE 2015- ora 14

JIMBOLIA – localitatea gazda

 FIBIȘ – localitatea gazda

 DUMINICA – 22 FEBRUARIE 2015 – ora 14

 GĂTAIA – localitatea gazda

 DUMINICA – 15 MARTIE  2015-ora 14

 REMETEA MARE – localitatea gazda

PESAC – localitatea gazda

DUMINICA – 22 MARTIE  2015 – ora 14

GIULVĂZ localitatea gazda

COȘTEI – localitatea gazda

DUMINICA – 29 MARTIE  2015 – ora 14

BUZIAȘ – localitatea gazda

CURTEA –  localitatea gazda

Pot participa în concurs formații și ansambluri folclorice de cântece și dansuri, orchestre, tarafuri, soliști vocali și instrumentiști, coruri, fanfare, recitatori dialectali, colecționari și maeștri ai gastronomiei la toate secțiunile și în condițiile menționate de regulamentul festivalului, care poate fi consultat pe  www.ccajt.ro. Tot aici se găsește și specificarea localităților în care au fost repartizate, zonal, fiecare comună ce dorește să participe.

„Menționăm că se pot înscrie și artiști aparținând etniilor, cultelor sau ONG-urilor. Intrarea la toate aceste manifestări este gratuită! Finanțator: CJ Timiș Parteneri media: Studioul teritorial de Radio Timișoara, TVR Timișoara, TV Europa – Nova Timișoara. Vă așteptăm cu drag!”, spune Cornel Bogdan, PR CCAJ Timiș.

G. M.