Timișul la nivel european! Bătaie între doi consilieri locali la ședința PNL Șag

Timișul la nivel european! Bătaie între doi consilieri locali la ședința PNL Șag

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Cum a venit vara, cum a început circul la PNL Timiș. De această dată la Șag, unde doi consilieri locali s-au luat la bătaie. Vorbim de Lucian Florin Țaga, fost candidat la Primăria Șag și Bogdan Apostu, președinte PNL Șag.

Totul s-a întâmplat joi seara, la ultima ședință a PNL Șag, când Lucian Florin Țaga a început circul și a sărit la bătaie la actual președinte al organizației din comună, Bogdan Apostu. La acea ședință a participat și responsabilul de zonă, consilierul județean Lucian Blaga.

A fost o discuție mai aprinsă pe fondul unor conflicte mai vechi între cei doi. Este adevărat că de aici până la bătaie a mai fost un singur pas. Eu voi transmite conducerii PNL situația de la Șag și voi propune chiar sancțiuni după statutul PNL, a declarat pentru Gazeta din Vest, Lucian Blaga.

Consilierul local și președintele PNL Șag, Bogdan Apost nu a vrut în prima fază sa ofere prea multe explicații despre scandal. Apoi a spus că a depus plângere penală împotriva colegului său de partid. “A fost doar o discuție mai aprinsă la ședința noastră de la Șag. Nu pot oferi prea multe informații în acest moment pentru că este o anchetă în desfășurare, iar cei care anchetează acest caz ne-au spus să nu declaram nimic. Vă pot spune că a existat o agresiune pe fondul unor divergențe“, a declarant pentru Gazeta din Vest, Bogdan Apostu.

Conform unor surse, la ședința de la PNL Șag a fost bătaie în toată regula și la fața locului a ajuns și ambulanța.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *