Timişorenii sunt chemaţi să alerge pentru Spitalul de Copii

Timişorenii sunt chemaţi să alerge pentru Spitalul de Copii

- in Locale, Sanatate, Stiri
0

Timişorenii sunt invitaţi să alerge pentru spitalul copiilor, sâmbătă, 2 iulie, la ora 9.00, la Pădurea Verde (pe platoul de la intrarea în Grădina Zoologică) şi să doneze un leu. Este primul spital de oncologie pediatrică din România, care se va construi la Bucureşti. Fiindcă nu sunt fonduri suficiente, se încearcă strângerea de bani prin donaţii, cu prilejul diferitelor evenimente.

„Nu este vorba despre un concurs, ci despre o alergare simbolică, ce are că scop strângerea de fonduri pentru spital şi nu există limita de distanţă sau de timp. Ţinând cont de scopul acestei acţiuni, dar şi de faptul că suntem diferiţi, cu preocupări şi aşteptări diferite, va propunem două trasee, pentru că fiecare participant să se simtă confortabil susţinând acest proiect”, este mesajul organizatorilor.

1.Traseul pentru cei care vor să alerge simbolic pentru a susţine cauza (2 km). Startul se face în faţă Grădinii Zoologice. Se urmează drumul pietruit până la km 1, apoi întoarcerea se face pe acelaşi traseu. Punctul de întoarcere va fi semnalizat de voluntari. 2. Traseul pentru alergătorii amatori- profesionişti sau practicanţi de alt sport, care doresc să îmbine plăcerea unei alergări cu posibilitatea de a strânge fonduri pentru spitalul copiilor (4-6 km). Startul are loc tot în faţa Grădinii Zoologice se urmează drumul pietruit până la km 2, respectiv 3, apoi întoarcerea se face pe acelaşi traseu. Punctul de întoarcere va fi semnalizat de voluntari.

„Prin urmare, vă aşteptăm, sâmbătă, 2 iulie, la ora 9.00, la Pădurea Verde (pe platoul de la intrarea în Grădina Zoologică) să alergăm, să donăm, să ajutăm copiii bolnavi de cancer”, îndeamnă organizatorii.