Timișorenii se pot vaccina în cadrul evenimentului „Străzi pentru comunitate”, din centrul orașului

Timișorenii se pot vaccina în cadrul evenimentului „Străzi pentru comunitate”, din centrul orașului

Persoanele care nu s-au vaccinat încă împotriva noului coronavirus o vor putea face în cadrul evenimentului „Străzi pentru comunitate”, care are loc sâmbătă și duminică pe câteva artere din centrul Timișoarei care vor fi închise circulației.

Zoltan Nemeth, prefectul de Timiș, a anunțat că sâmbătă, echipa mobilă de vaccinare se va afla în parcarea Modex, iar duminică, pe str. Gheorghe Lazăr, lângă spitalul militar.

Echipele mobile de vaccinare se vor afla în locațiile mai sus menționate, în ambele zile, în intervalul 11.00 -23.00 pentru a va oferi informații despre imunizare și pentru a administra, doritorilor, vaccinul”, a precizat Zoltan Nemeth.

În ceea ce privește evenimentul „Străzi pentru comunitate”, acesta este organizat în premieră la Timișoara, urmând ca artere importante din centrul orașului să fie închise circulației și deschise pentru pietoni și bicicliști.

În acest weekend vă invit să sărbătorim, pe câteva artere principale de circulație, două zile libere de mașini: Străzi pentru Comunitate. La plimbări cu prietenii, familia, animalele de companie și bicicleta, la competiții sportive, muzică, film, spectacole, conversație și apropiere între noi, după anul greu de pandemie. Vă chem la bucurie și joc, în loc de enervare în trafic și poluare. Pentru două zile, se mută în stradă teatre de păpuși, grădini, filme de cinema pentru copiii și adulții care vor să afle despre încălzirea globală, bistrouri și cofetării, săli de fitness, asociații și cluburi sportive, trupe locale de muzică, emisiunile pentru copii de la Radio Timișoara, expoziții (și cu vânzare) de materiale sportive și de mijloace de transport alternative”, a afirmat Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

Programul complet al evenimentului este disponibil AICI!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *