Timisorenii primesc si in aceasta iarna ajutor de incalzire a locuintei de la primarie

Timisorenii primesc si in aceasta iarna ajutor de incalzire a locuintei de la primarie

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Primăria Timișoara oferă și în acest an ajutor de încălzire a locuinței. Reprezentanții instituției anunță că, începând cu data de 15 septembrie, la sediul Colterm, aflat pe str. Episcop Joseph Lonovici, se distribuie formularele reprezentând cererile și declarațiile pe proprie răspundere pentru acordarea acestui ajutor, pentru sezonul rece 2020 – 2o21.

Formularele, însoțite de actele doveditoare, pot fi depuse în punctele operative ale Colterm (str. Pomiculturii nr. 24/A, str. Frunzei nr. 1) şi la sediul din str. Episcop Joseph Lonovici nr. 4, începând cu data de 01 octombrie.

Pot beneficia de ajutor de încălzire a locuinței în sistem centralizat familiile care realizează venituri lunare nete pe membru de familie de până la 786 lei, respectiv persoanele singure care realizează venituri nete lunare până la 1.082 lei și care nu dețin bunurile cuprinse în lista bunurilor care conduc la excluderea ajutorului pentru încălzirea locuinței“, a informat Primăria Timișoara.

Mai multe informații despre actele necesare pentru a beneficia de ajutorul de încălzire a locuinței în această iarnă sunt disponibile AICI!