Timisorenii pot închiria trotinete electrice. Care este tariful

Timisorenii pot închiria trotinete electrice. Care este tariful

- in Administratie, Locale, Slider, Social, Stiri
0

Vești bune pentru timișoreni. Începând de vineri, locuitorii din capitala Banatului se pot plimba prin oraș cu trotinete, pe care le pot închiria. Primarul Nicolae Robu a anunțat că, în total, sunt disponibile 20 de trotinete electrice realizate de start-up-ul românesc Flow.

În sistemul Flow, trotinetele nu se găsesc numai în stații fixe, ci și practic oriunde, unde sunt lăsate de utilizatorul precedent, neobligat să le depună în stații la încheierea utilizării, ca în sistemul STPT. Închirierea trotinetelor în sistemul Flow se face foarte simplu. Cei care își doresc să folosească acest serviciu trebuie să descarce aplicația Flow, disponibilă pe iOS și Android și să își facă un cont. După identificarea trotinetei pe care vor să o folosească, pot da start la cursă scanând codul inscripționat pe trotinetă. Utilizatorii care parchează trotineta în dockul de încărcare vor fi recompensați la final cu 4 minute de free Flow, banii de pornire fiind, astfel, returnați în portofelul virtual“, a anunțat primarul Nicolae Robu.

Tariful de închiriere este 2 lei pentru pornire și 0,5 lei/minut până la predare. Utilizatorii pot opta pentru patru alternative de pachete, fiecare dintre ele venind cu bonus la achiziționare de până la 50 de lei.

Primarul Timișoarei a mai precizat că cei de la Flow își propun să crească numărul de trotinete cu zece săptămâna viitoare și peste 100 până anul viitor.

Foto: Facebook