Timisorenii pot arunca gratuit deseurile voluminoase, vegetale si moloz in patru puncte de colectare din oras

Timisorenii pot arunca gratuit deseurile voluminoase, vegetale si moloz in patru puncte de colectare din oras

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Timișorenii pot arunca de joi, 8 august, deșeurile voluminoase, vegetale și molozul în patru puncte de colectare ale Retim, gratuit și fără buletin.

Au fost înființare patru puncte de colectarea deșeurilor. Containerele în care gunoaiele se vor arunca sunt amplasate în Calea Torontalului, Str. Torac, Str. Avram Imbroane și pod Calea Șagului. Concret, deșeurile vor fi colectate separat, în trei containere de 20 mc, pe următoarele categorii: deșeuri vegetale, deșeuri voluminoase de uz casnic, deșeuri rezultate din construcții și demolări.

Am declarat repetat că vrem ca orașul nostru să devină model de oraș curat. Oricine a putut vedea în ultimul timp progresele făcute pe acest drum. Dar tot ce s-a făcut bun este umbrit de depunerile clandestine de diverse deșeuri, care continuă să apară în diverse puncte ale orașului. Ei bine, vrem să le lichidăm și le vom lichida! În acest sens, pe de o parte, vom deschide de mâine 4 puncte în care cetățenii vor putea depune gratuit, civilizat, ceea ce până acum găseam prin așa-numitele rampe clandestine, iar pe de altă parte, vom continua să supraveghem zonele predilecte cu polițiști în civil și cu camere video și să aplicăm amenzi drastice celor necivilizați“, scrie primarul Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

Punctele de colectare de pe Calea Torontalui, str. A. Imbroane și str Torac vor funcționa luni – vineri, între orele 9 – 19 și sâmbătă între orele 8 – 16, iar cel de la pod Calea Șagului luni – vineri, între orele 9 – 17 și sâmbătă între orele 8 – 16.