Timișorenii nu mai protestează în fața primăriei. Ce decizie s-a luat cu privire la interzicerea rolelor și trotinetelor

Timișorenii nu mai protestează în fața primăriei. Ce decizie s-a luat cu privire la interzicerea rolelor și trotinetelor

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0
trotineta

Timișorenii nemulțumiți de faptul că primăria vrea să interzică rolele și trotinetele în centrul orașului au învins, pentru moment. Actrița Ana Munteanu, care a anunțat pe Facebook că organizează două acțiuni de protest, luni și marți, după ce a aflat că Primăria Timișoara nu organizează o dezbatere publică pe acest subiect, a avut un dialog cu primarul Robu duminică, 25 iunie, pe un post național de televiziune.

Edilul șef a cedat și a anunțat că proiectul care interzice trotinetele, bicicletele, rolele în centrul Timioarei nu va mai fi supus la vot marți, în plenul consiliului local, urmând să fie organizată o dezbatere publică, așa cum prevede legea.

Vrem să îi mulțumim public edilului șef pentru reacția promtă pe care a avut-o și pentru că își dorește să colaboreze cu noi, cetățenii orașului Timișoara. Aprecim gestul său de a respecta legea 52/2003 și îl asigurăm că nu suntem împotriva sa, ci doar de partea societății civile. În urma acestei decizii, Asociația Borcanul cu ulei, își retrage invitația la protestele de mâine 26.06 și marți 27.06. Vom continua colaborarea cu toți reprezentanții societății civile care ni s-au alăturat în aceaste 3 zile și împreună vom continua monitorizarea atentă a modului în care Primăria Municipiului Timișoara respectă legea 52/2003“, a transmis Ana Munteanu, pe Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *