Timisorenii nesimtiti arsi la buzunare!

Timisorenii nesimtiti arsi la buzunare!

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii locali îi amendează pe cei ce își aruncă gunoaiele pe unde au chef. Oamenii legii au desfășurat în continuare activități specifice în ceea ce privește depistarea și sancționarea celor care abandonează deșeuri pe spațiile publice.

De la începutul lui august, 20 de persoane au fost depistate și amendate că și-au aruncat gunoaiele pe spațiul public. Au fost monitorizate, în special, zonele în care se formează frecvent rampe clandestine, cum ar fi Str.Nicolae Andreescu, Str.C-tin Silvestri, Str.Dr.Ioan Muresan, Piata Petru Rares, Str. C.Negruzzi, Str.Take Ionescu etc.

Cele mai multe amenzi au fost date în ultima săptămână, mai exact 15. Aceste sancțiuni au venit în urma sesizărilor făcute de timișoreni și a probelor video.

De la începutul anului și până în acest moment, au fost aplicate 105 amenzi celor care și-au aruncat mizeria pe stradă.

Reamintim că sancțiunile pentru abandonarea de deșeuri pe domeniul public, conform HCL 371/2007 cu modificarile si completarile ulterioare, sunt între 500 și 1000 lei pentru persoanele fizice și pot ajunge până la 2500 lei pentru persoanele juridice. Astfel de cazuri pot fi semnalate la numerele de telefon 0256.968, 0256.246.112 sau email contact@politialoctm.ro. Acțiunile de depistare a persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public vor continua și în perioada următoare“, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *