Timișorenii pot să înceapă o carieră în IT, chiar dacă nu au studii în domeniu. Ce program se derulează

Timișorenii pot să înceapă o carieră în IT, chiar dacă nu au studii în domeniu. Ce program se derulează

- in Actualitate, Economie, Locale, Stiri
0

O companie din domeniul automotive din Timișoara este dispusă să pregătească viitori IT-iști. Continental anunță că lansează prima ediție din acest an a programului „Continental Entry Training Program”, dedicat absolvenților de studii superioare care doresc să lucreze în alt domeniu decât cel studiat în facultate.

În cadrul ediției din această primăvară a CETP, cursanții vor urma module de embedded SW development (C programming, microcontrollers, software development process) predate de traineri cu experiență din cadrul Continental. Programul durează 10 săptămâni (6 ore pe zi) și își propune să ofere șansa unei noi cariere, în dezvoltare software celor interesați să devină parte din echipa Continental”, a informat Continental.

În cadrul programului CETP pot participa absolvenții de studii superioare din orice domeniu, tehnic sau non-tehnic, iar înscrierile se pot face până pe 5 martie pe site-ul companiei Continental.

Oferim oricui vrea să facă o schimbare în carieră posibilitatea de a deprinde abilități și cunoștințe într-un domeniu care modelează viitorul, iar prin software punem viitorul în mișcare. Nu contează facultatea absolvită, ci dorința de a învăța și pasiunea de a crea ceva al tău, care să contribuie din plin la dezvoltarea industriei automotive. Iar absolvenții care au finalizat acest program și lucrează acum în cadrul Continental sunt dovada că valorile companiei și cultura organizațională aduc valoare și contribuie la o dezvoltare armonioasă a carierei”, a spus Geanina Cioară, HR Manager Continental Automotive Timișoara.

Continental Entry Training Program a fost organizat prima dată în capitala Banatului în 2012. De atunci și până în prezent, în cele 20 de ediții desfășurate, 95% dintre cursanți au fost angajați în cadrul companiei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *