Timișorenii, încurajați să alerge și să doneze fonduri pentru modernizarea saloanelor destinate pacienților cu SIDA

Timișorenii, încurajați să alerge și să doneze fonduri pentru modernizarea saloanelor destinate pacienților cu SIDA

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0
timotion

Compartimentul în care sunt internați pacienți cu HIV/SIDA din tot vestul țării, aflat la Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara, arăta jalnic până anul trecut. O mână de oameni, voluntari în cadrul clubului Rotaract Timișoara Opera, și-au unit forțele și din donații au reușit să reabiliteze trei din cele cinci saloane din acest compartiment. Proiectul a fost finalizat cu succes în una decembrie a anului trecut, odată cu inaugurarea celor trei saloane.

În viitorul apropiat, clubul Rotaract Timișoara Opera și-a propus să modernizeze și ultimele două saloane rămase, dar pentru asta are nevoie de sprjinul oamenilor cu suflet mare. Prin urmare, un proiect intitulat “Alergăm până la finish” a fost înscris la ediția din acest an a Timotion. Înscriererea la alergarea în scop caritabil care va avea loc în această primăvară, la Timișoara, constă într-o taxă dependentă de tipul cursei, suma strânsă urmând a fi distribuită cauzei selectate de concurent. Donațiile individuale pornesc de la 10 lei.

“Dorim să finalizăm lucrările de renovare prin reabilitarea celor două saloane restante și holului secundar, pentru a oferi tuturor pacienților internați în compartimentul de HIV/SIDA cele mai bune condiții de spitalizare și tratament”, transmite clubul Rotaract Timișoara Opera.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *