Timişorenii ies, din nou, în stradă, la trei săptămâni de la tragedia din Colectiv. Ce vor să facă

Timişorenii ies, din nou, în stradă, la trei săptămâni de la tragedia din Colectiv. Ce vor să facă

- in Actualitate, Slider
0
lumanari colectiv

O nouă acţiune de protest organizată la Timişoara. La trei săptămâni de la producerea tragediei din clubul Colectiv din Bucureşti, Grupul civic Timişoara anunţă că revine în stradă vineri, 20 noiembrie, în Piaţa Operei, de la ora 19.00. Organizatorii şi-au propus să protesteze împotriva corupţiei, dar şi să comemoreze victimele incendiului din Colectiv şi să aprindă lumânări în memoria tinerilor morţi în Bucureşti.

“Noi vrem schimbare, iar aceasta nu se va face de azi pe mâine, dar noi vom insista pe găsirea unor soluții, avem timp și răbdare. Ne-am organizat în două tabere de lucru, una care protestează în fiecare vineri și a doua care lucrează la soluții, în fiecare zi de sâmbătă. Avem nevoie de oameni competenți care să ne ofere consultanţă pe domeniile lor și îi așteptăm cu mare drag pentru a ne da detalii. Am depus o cerere la Primăria Municipiului Timișoara pentru o sală de dezbateri publice”, a scris pe Facebook Răzvan Munteanu, unul din reprezentanţii Grupului civic Timişoara.

Pe viitor, grupul civic şi-a propus să organizeze o serie de acţiuni ecologice şi umanitare. Una dintre acestea are drept scop sprijinirea oamenilor străzii, cărora Grupul civic Timişoara vrea să le gătească. “Ne dorim cu toții o schimbare în mai bine, dar trebuie s[ avem răbdare. Nu vrem o nouă revoluție sau destabilizarea economiei, vrem doar să ne exercităm dreptul civic de a protesta și a comemora victimele tragediei Colectiv. Corupția Ucide! Tăcerea Ucide!”, a mai scris Răzvan Munteanu pe reţeaua de socializare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *