Timişorenii care abandonează gunoaie pe stradă după curăţenia de toamnă vor fi amendaţi

Timişorenii care abandonează gunoaie pe stradă după curăţenia de toamnă vor fi amendaţi

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Poliția Locală Timișoara atrage atenția că în aceste zile s-a încheiat acțiunea desfășurată de societatea de salubrizare Retim denumită curăţenia generală de toamnă.

După finalizarea campaniei, societatea de salubrizare a predat zonele igienizate pe bază de proces-verbal către inspectorii din cadrul Biroului Salubrizare al Primăriei Municipiului Timișoara, iar în această perioadă, pe parcursul acestei săptămâni mai sunt efectuate activități de rectificare, mai exact de salubrizare a zonelor în care nu s-a ajuns pentru efectuarea salubrizării rampelor de deșeuri formate cu ocazia curățeniei de toamnă.

Atenționăm astfel că după această perioadă, polițiștii locali vor aplica în continuare sancțiuni persoanelor care depozitează deșeuri pe domeniul public, amenzile ajungând până la 2500 lei conform Legii 211/2011. De asemenea, vor fi din nou montate camere video în locațiile în care se semnalează cel mai frecvent formarea de rampe clandestine de deșeuri pentru depistarea celor care aruncă gunoaie pe străzile orașului”, atenţionează Poliţia Locală Timişoara.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *