Timisorenii asteapta mai putin pentru a primi ingrijiri medicale. Unde va fi deschisa o noua substatie a Serviciului de Ambulanta

Timisorenii asteapta mai putin pentru a primi ingrijiri medicale. Unde va fi deschisa o noua substatie a Serviciului de Ambulanta

- in Administratie, Locale, Sanatate, Slider, Stiri
0

Vești bune aduse de primarul Nicolae Robu, marți, 15 ianuarie. În viitorul apropiat, la Timișoara, în Calea Aradului, va fi deschisă o nouă substație a Serviciului de Ambulanță Timiș. Aceasta va funcționa în fostul spațiu al Liceului Agricol, care este nefolosit.

Vă dau o veste bună, regret că nu am putut să o dau mult mai repede, dar nu din cauza noastră s-a întâmplat așa. Știți bine că am avut discuții cu conducerea Serviciului Public de Salvare al Spitalului Județean să înființăm un punct de Salvare și în partea de nord a orașului, pentru că sunt situații la care trebuie să se intervină extrem de prompt și este foarte bine dacă există Salvări cât mai aproape de locul unde sunt bolnavii. Și atunci aveam posibilitatea să punem spațiul la dispoziție la fostul liceu agricol, pe Calea Aradului, medicii de la Salvare erau încântați de idee, dar nu am putut obține aprobarea pentru schimbarea destinației. Unii erau mai fericiți să fie acolo o paragină, decât să folosim ce avem acolo tot ca bun public al comunității noastre pentru a salva vieți omenești. Chiar uneori se salvează vieți omenești dacă ai un astfel de punct de Salvare foarte aproape”, a spus primarul Timișoarei.

Conform edilului, recent a fost semnat contractul de comodat cu Serviciul de Ambulanță Timiș pentru spațiul în care a funcționat fostul Liceu Agricol.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *