Timișoreni, sunteți pregătiți de selfie-uri? Umbrelele colorate revin pe strada Alba-Iulia

Timișoreni, sunteți pregătiți de selfie-uri? Umbrelele colorate revin pe strada Alba-Iulia

- in Actualitate, Locale, Slider, Stiri
0
umbrele colorate

Bucurie mare în rândul timișorenilor. Acoperișul din umbrele colorate de pe strada Alba-Iulia revine. Asociația Noi-Recreăm anunță că s-a luat decizia de a fi organizată cea de-a treia ediție a evenimentului “Colorează Orașul” pentru că în anii precedenți a înregistrat un succes real.

Montarea umbrelelor va începe în data de 19 aprilie și va dura două sau trei zile. Voluntarii sunt invitați să li se alăture reprezentanților asociației marți. de la ora 14.00, iar în schimb se vor alege cu o umbrelă cadou.

Umbrelele vor sta pe cer în perioada Festivalului Timfloralis, dar și după terminarea acestuia. Asociația „Noi Re-cream” invită toți timișorenii să iasă din casă, să facă o plimbare în centrul Timișoarei pentru a treia ediție a proiectului “Colorează Orașul – Umbrele pe Cer” și să admire cupola de umbrele colorate de pe strada Alba-Iulia.

“Anul acesta provocăm timişorenii la un concurs de fotografie prin care să-şi exprime latura artistică, iar cele mai Inedite momente imortalizate sub umbrelele colorate vor fi premiate”, transmite ONG-ul. Detalii pe pagina de facebok a Asociaţiei Noi Re-Creăm!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *