Timișoreni, nu vă lăsați fraieriți: țeparii de la o agenție de modelling sunt din nou la muncă pe strada Alba-Iulia

Timișoreni, nu vă lăsați fraieriți: țeparii de la o agenție de modelling sunt din nou la muncă pe strada Alba-Iulia

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0
teapa modelling

În cazul în care vă plimbați pe strada Alba-Iulia din Timișoara și sunteți opriți de câțiva indivizi dubioși care vă promit că vă vor face vedete peste noapte, este mai bine să-i evitați. De când a dat căldura, în centrul orașului au reapărut mai mulți tineri, angajați ai unei așa-zise agenții de modelling, care dau țepe pe bandă rulantă.

Concret, indivizii care stau pe strada Alba-Iulia le oferă trecătorilor un pliant, iar apoi le propun să meargă la un “casting” la sediul firmei, aflat în apropiere. Acolo, celor racolați li se propune să plătească o sumă de bani pentru o ședință foto sau de machiaj și li se spune că au șansa să apară în  reclame.

Timișoreanul Cristi Brâncovan a stat de vorbă cu indivizii care “muncesc” pe strada Alba-Iulia, pe care i-a luat la întrebări, iar întreaga scenă a filmat-o, imaginile fiind urcate pe contul său de Facebook.

“Feriți-vă de țeapa cu agenția de modeling și ședințe de machiaj/foto gratuite. Au vrăjeală adaptată pentru oricine. În Timișoara îi găsiți în centru, pe str. Alba Iulia. Câștigurile lor îi fac invidioși si pe hoții din buzunare. Redistribuiți pentru a determina, prin presiune publică, intervenția autorităților, dar și pentru ca potențialele victime să-i ocolească pe țepari”, a scris Brâncovan pe rețeaua de socializare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *