Timişoreni cu inimă mare au “îmbrăcat” pomii din Piaţa Victoriei cu haine groase pentru oamenii care locuiesc pe stradă. De unde s-au inspirat FOTO

Timişoreni cu inimă mare au “îmbrăcat” pomii din Piaţa Victoriei cu haine groase pentru oamenii care locuiesc pe stradă. De unde s-au inspirat FOTO

- in Slider, Social
0

“Dacă ai nevoie, e pentru tine!” – acesta este numele unei campanii inedite care s-a desfăşurat, în această seară, în centrul Timişoarei. Zeci de tineri au luat decizia de a “îmbrăca” toţi copacii aflaţi între Piaţa Operei şi Catedrala Mitropolitană cu haine groase. Totul în ideea că gecile, puloverele, fularele şi căciulile prinse de trunchiul pomilor vor fi luate de oameni care locuiesc pe stradă sau care chiar au nevoie de ele pentru a face faţă mai uşor gerului din această perioadă.

Inedite acţiune organizată în capitala Banatului a fost inspirată după modelul tinerilor din Bistriţa şi Sofia, capitala Bulgariei, care au lăsat haine groase pentru oricine au nevoie de ele însoţite de un bileţel cu mesajul “Dacă ai nevoie, e pentru tine!”.
12540328_10203709000485108_333464370_n

Printre primii beneficiari ai campaniei au fost un bătrân care locuieşte într-un centru pentru persoane vârstnice din Timişoara, o femeie cu mai mulţi copii, dar şi doi angajaţi ai Retim care făceau curat prin centrul oraşului în momentul desfăşurării acţiunii.

După ce au terminat de “îmbrăcat” copacii din centrul Timişoarei, tinerii cu suflet mare au plecat să împartă haine groase şi oamenilor care locuiesc pe stradă în apropierea Gării de Nord din Timişoara, dar şi la adăpostul de noapte pentru oamenii străzii de pe Strada Brâncoveanu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *