Timișoreni, aveți mare grijă! O hoață de buzunare care dă atacul în tramvaie a fost condamnată pentru OMOR

Timișoreni, aveți mare grijă! O hoață de buzunare care dă atacul în tramvaie a fost condamnată pentru OMOR

- in Actualitate, Locale, Slider, Stiri
0
hoata criminala

Timișoreni, aveți mare grijă atunci când circulați cu mijloacele de transport în comun din oraș. Asta pentru că hoții de buzunare sunt mai mereu la muncă și profită de o clipă de neatenție pentru a vă fura portofelele sau telefoanele mobile.

Se pare că aceste găști de tâlhari sunt extrem de periculoase. Cristi Brâncovan, timișoreanul care a protestat cu o portavoce, săptămâna trecută, în stația de tramvai din Piața 700, a descoperit că una dintre hoațe a fost condamnată pentru omor.

“Incredibil! Timișoreni, sunteți furați și tâlhăriți zilnic de o criminală! Femeia ce apare în clip drept complice la furt (a 2-a) este condamnată la 12 ani și 6 luni pentru omor! Se numește Mailat (fostă Fekete) Claudia Florina si umblă liberă printre noi. Vă rog să distribuiți masiv!”, a scris timișoreanul pe Facebook.

Imaginea cu hoața criminală din Timișoara a devenit virală, aceasta fiind distribuită de sute de ori pe rețeaua de socializare. Vă reamintim că, în ultima perioadă, au apărut mai multe filmulețe în care apar hoții de buzunare în acțiune în mijloacele de transport în comun din oraș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *