Timisoreni arsi la buzunare pentru ca arunca gunoaiele aiurea

Timisoreni arsi la buzunare pentru ca arunca gunoaiele aiurea

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii locali împreună cu reprezentanți ai Retim și ADID au continuat verificările privind modul de colectare a deșeurilor de către societățile comerciale, asociațiile de proprietari și persoane fizice din Timișoara.

După ce la începutul acțiunilor comune s-a acționat în zona Campusului Universitar, s-a continuat cu verificări în cartierele Steaua și Lipovei, unde de asemenea s-a acționat pentru informarea, conștientizarea, constatarea și sancționarea celor care nu respectă legislația în vigoare din domeniu. Echipele mixte au identificat și neregulile constatate pe trasee legate de salubrizarea stradală, existența rampelor clandestine de deșeuri, neîntreținerea curățeniei în jurul pubelelor și imobilelor.

Astfel, de la începutul acțiunii au fost aplicate 23 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 52500 lei.

Acțiunile comune continuă și în perioada următoare și în alte zone. Pe de altă parte, polițiștii locali au acționat și pe linia depistării celor care au abandonat deșeuri pe domeniul public pe raza municipiului, fiind depistate în ultimele zile un număr de 13 persoane care au fost surpinse aruncând resturi pe străzi. Prin aceste acțiuni polițiștii locali se preocupă permanent pentru menținerea unui oraș curat și civilizat, dar totodată încearcă să educe și populația cu privire la păstrarea curățeniei și a unui mediu sănătos“, anunță reprezentanții Poliției Locală Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *