Timișoreanul Mădălin Bunoiu, noul șef al Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior

Timișoreanul Mădălin Bunoiu, noul șef al Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior

- in Actualitate, Educatie, Locale, Stiri
0

Funcție importantă obținută de un timișorean la nivel național. Este vorba de Mădălin Bunoiu, prorector al Universității de Vest din Timișoara, care a fost desemnat noul președinte al Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS). Decizia a fost luată joi, în ședința Consiliului ARACIS.

Conf. univ. dr. Octavian Mădălin Bunoiu, noul președinte al Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS), are o vastă experiență în domeniul asigurării calității învățământului superior, fiind membru în Consiliul ARACIS din anul 2015 și, din 2017 membru în Biroul Executiv al ARACIS, în calitate de director al Departamentului de Evaluare Externă a Calității”, au informat reprezentanții ARACIS.

Mădălin Bunoiu este și membru în Colegiul Consultativ pentru Cercetare, Dezvoltare și Inovare (CCCDI) al Ministerului Educației, timp de mai mulți ani ocupând și funcția de președinte al acestei structuri.

În acest mandat, domnul președinte conf. univ. dr. Octavian Mădălin Bunoiu, alături de colegii din Biroul Executiv și de membrii Consiliul ARACIS, își propun să sporească impactul proceselor de asigurare și evaluare externă a calității pe care ARACIS le desfășoară, în strânsă colaborare cu toate părțile interesate în domeniul învățământului superior: federațiile studențești, cadrele didactice și reprezentanții sindicatului din educație, conducerea universităților, dar și autorități publice și alte instituții și organizații”, a transmis ARACIS.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *