Timișoreancă amendată după ce a inventat un incendiu

Timișoreancă amendată după ce a inventat un incendiu

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Joi 1 august, în jurul orei 11:40, ISU Timiș a fost anunțat de o femei că a ieșit din apartament și i s-a blocat ușa, iar în interior are o oală uitată pe foc, astfel existând pericolul producerii unui incendiu.

La locul intervenției s-a deplasat o autospecială de descarcerare cu cinci subofițeri. După ce pompierii au ajuns la fața locului și au reușit să pătrundă în interiorul locuinței prin geamul lăsat deschis, apartamentul aflându-se la etajul al doilea, au constatat că nu era nicio oală lăsată pe foc și niciun pericol de incendiu. Proprietara a uitat cheile în locuință și a “inventat” o situație de urgență pentru a putea solicita intervenția pompierilor. Pentru că s-a constatat că este o alarmă falsă, au fost anunțate organele abilitate care au aplicat o amendă de 500 lei.

Cetățenii trebuie să conștientizeze că în timp ce echipajul a fost ocupat cu o alarmă falsă, solicitarea neprezentând o situație de urgență, se putea produce un accident grav cu persoane încarcerate, sau o altă situație de urgență în care fiecare minut contează, iar timpul de răspuns să fie mai mare. Pentru că fiecare viață contează, vă rugăm să nu abuzați de serviciile de urgență!”, transmit repreentații ISU Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *