Timisorean din gruparea “suveranilor”, amenda usturatoare dupa ce a prezentat un buletin ilegal pe care scrie să este “nascut viu”

Timisorean din gruparea “suveranilor”, amenda usturatoare dupa ce a prezentat un buletin ilegal pe care scrie să este “nascut viu”

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

Apar membri ai grupării “suveranilor” și în Timișoara. Un bărbat în vârstă de 47 de ani s-a ales cu o amendă usturătoare după ce le-a prezentat polițiștilor locali un buletin ilegal, pe care scrie că este “născut viu” în “Tracia/Geția/Dacia, Ducatul lui Glad, Banat, Zurobara, Timișoara”.

Bărbatul este din Timișoara și a fost surprins de șase ori anul acesta staționând cu o mașină, cu numere de Hunedoara, în locuri interzise în zona centrală a orașului, în Piața Libertății și pe str. Carol Telbisz.

Acesta a încercat să scape de sancțiuni în momentul în care a fost depistat de polițiștii locali legitimându-se cu un ”Act de identitate conform cu Certificatul Medical Constatator al Născutului Viu”, care prezintă fotografie, dar nu are datele de identificare reale.

Cel în cauză a fost însă identificat și sancționat atât conform OUG 195/2002 pentru staționare în locuri interzise, cât și conform Legii 61/1991 pentru refuz de legitimare și pentru adresarea de cuvinte și expresii jignitoare, adunând sancțiuni în valoare de 3.885 lei. Din constatările Poliției Locale este posibil să mai fie cazuri de acest fel, cei care se legitimează cu astfel de documente false fiind mai mulți, dar atragem atenția că vor fi luate măsurile legale de fiecare dată, polițiștii locali având dreptul și posibilitatea de a-i identifica și sancționa drastic pe cei care nu respectă prevederile legale“, a informat Poliția Locală Timișoara.

În România, comportamentul celor care îşi spun „

suverani” – „născuţi fiinţe vii” este în afara legii. Gruparea “suveranilor” nu recunoaşte actele de stare civilă emise de statul român, pentru că, prin acestea ar deveni înrobiți.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *