Timișoara va fi pentru patru zile capitala mobilei românești

Timișoara va fi pentru patru zile capitala mobilei românești

- in Economie, Locale, Stiri
0

La Centrul Regional de Afaceri se pregătește cea de-a VII-a ediție a expoziției naționale de mobilă – Expo Mobila Timișoara. Expoziția va fi deschisă de joi, 29 octombrie, până duminică, 1 noiembrie.

Evenimentul reunește producători români care vor expune spre contractare piese deosebite de mobilier şi o gamă largă de accesorii și decorațiuni. Vor putea fi admirate bucătării, dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii și tineret, biblioteci, garderobe, canapele, fotolii, scaune, uși de interior, mobilier de grădină, mobilier de exterior, materiale pentru amenajările interioare şi exterioare“. transmit reprezentanții CCIAT.

EXPO MOBILA TIMIȘOARA este o ocazie unică pentru firmele de profil care activează în acest domeniu de a se promova, știut fiind faptul că: Mobila românească este apreciată şi dincolo de graniţele ţării, iar firmele specializate care vor veni pentru contractare vor avea şansa de a o regăsi la preţuri de producător; Zeci de stiluri (clasic, modern), variate tipuri de modele și design, pentru toate gusturile; Fiecare expozant va prezenta cele mai interesante, utile și, totodată, îndrăznețe modele din producţia proprie; O gamă variată de mobilier pentru apartament, garsonieră, casă, grădină; Consiliere gratuită în materie de design, în vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier; Achiziții pe loc și comenzi la prețuri speciale, iar în cazul pieselor de mari dimensiuni, pot fi lansate comenzi la prețuri cu discount.

Intrarea este liberă.

Programul de vizitare este: De joi până sâmbătă, 29 octombrie – 31 octombrie, zilnic între orele 10.00 – 20.00; Duminică, 01 noiembrie, între orele 10.00 – 18.00.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *